Ale!

Aver F11-8m (demolaite) ollut yhden kerran testattavana.

280,00

Kuvaus

AVer M11-8M on tyylikäs ja edullinen dokumenttikamera, joka on suunniteltu vastaamaan muuttuvien oppimisympäristöjen tarpeita. HDMI: n ja plug and play -USB-virran ja -liitännän ansiosta M11-8M on valmis jaettavaksi luokkahuoneessa tai monien suosittujen videoneuvottelualustojen kautta etäopiskeluun.

Etäopiskelu valmis

M11-8M on UVC / UAC-yhteensopiva plug and play -USB-liitännän kanssa ja siinä on sisäänrakennettu mikrofoni. Se tukee integrointia kaikkiin suosittuihin videoneuvottelusovelluksiin, kuten Zoom, Google Hangouts ja Microsoft Teams, jotta olet valmis käsittelemään etäopiskelua.

Älykäs liitettävyys ja virta

Powered by USB, ylimääräisen HDMI-liitännän avulla se on nopea ja helppo kytkeä tietokoneeseen tai ulkoiseen näyttöön
M11-8M voidaan liittää PC-tietokoneisiin, Chromebookeihin ja Mac-tietokoneisiin sekalaskentatarpeidesi mukaan.

Kompakti muotoilu

M11-8M: ssä on tyylikäs pystysuora muotoilu mekaanisella varrella, joka romahtaa alle 12 tuumaan x 5 tuumaan maksimoidaksesi tilan luokkahuoneessa tai työpöydälläsi kotona. Älykäs kääntöpää tarjoaa 180 asteen kuvan kierron, joten voit kaapata kohteita monista kulmista dokumenttikameran ollessa paikallaan.

Ohjelmisto on yhtä yksinkertainen kuin yhdellä kosketuksella

Päivitetyllä AVerTouch-ohjelmistollamme Windowsille ja Macille, Koskaan ei ole ollut nopeampaa ja helpompaa siirtyä asennuksesta näyttelyaikaan. Luo ja muokkaa uutta luovaa sisältöä tehokkailla moniajo- ja muokkaustyökaluilla ja tallenna pilveen yhdellä napsautuksella. M11-8M toimii myös luotettavan Sphere Lite -ohjelmistomme kanssa Chrome.

Vahva selkeys ja monipuolisuus

8 megapikselin kamera tuottaa videota 1080p-tarkkuudella 60 kuvaa sekunnissa, jotta saat kaiken mitä tarvitset sisällön jakamiseen luokkahuoneessa tai verkossa. Sisäänrakennettu merkintäominaisuus hiirellä HDMI: n kautta avaa luovuuden ja tärkeiden tietojen kohokohdat oppitunneillasi
Tuotetyyppi: AsiakirjakameraTekniset tiedotKuvakennon koko: 0.33 ”Kuvakennon tyyppi: CMOSEipellinen kameran resoluutio: 8 megapikseliä Suurin kuvan resoluutio: 3168 x 2376Suurin aukko: f / 2.0Digitaalinen zoom: 20xSuurin kehysnopeus: 60 kuvaa sekunnissaAlusta tuettu: MacPlatform-tuettu:PCFeatures:Auto FocusFeatures:Built-in LEDFeatures:Built-in MicrophoneInterfaces/PortsUSB:YesHDMI:YesPhysical CharacteristicsProduct Color:BlackHeight:14.2″Width:4.6″Depth:11.9″Weight (Approximat):1.83 lbMiscellaneousPackage Contents: M11-8M USB/HDMI-dokumenttikameran USB-kaapeli (minityyppi) QR-koodikortin takuuRajoitettu takuu:3 vuotta