CatchBox Lite -heiteltävä mikrofoni

579,00699,00

Catchbox on heiteltävä mikrofoni ja kotimainen innovaatio. Catchbox Lite on langaton järjestelmä n. 100 hengen tiloihin ja kantama on n. 30m.

 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Catchbox Lite Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Catchbox Lite on langaton järjestelmä n. 100 hengen tiloihin ja kantama on n. 30m.

Catchbox on kotimainen innovaatio. Mikrofoni on pehmeän kuution sisällä ja helppokäyttöisyytensä ansiosta on loistava tuote tapahtumiin, jossa mikrofonia kuljetellaan yleisön joukossa. Toimii lupavapaalla 2.4GHz taajuusalueella.

Heitä Catchbox mikrofoni seuraavalle puhujalle!

 

Vakiovärit: Oranssi, sininen, vihreä, valkoinen ja tumman harmaa. Toimitusaika n. viikko tilauksesta.

Vakiovärien lisäksi saatavana Custom -versioina, jolloin tuotteen väri (RGB) voidaan vapaasti valita. Lisäksi on mahdollista painattaa oma logo neljälle sivulle. Custom -tuotteilla on n. viikon toimitusaika.

Custom vaihtoehdot:

  1. Vakioväri ja kahdella sivulla Catchbox logo 
  2. Oma pohjaväri ja kahdella sivulla Catchbox log
  3. Vakioväri ja custom logot
  4. Oma pohjaväri ja custom logot

 

Pakkaus sisältää: Suojuksen, vastaanottimen, lähettimen antenneineen, virtajohdon, 6,3 mm plugikaapelin, 3,5 mm sovitteen, 2 kpl AA paristoja sekä käyttöohjeen.

Valmistajan sivut (eng)

 

Lisätiedot

Väri

Sininen, Valkoinen, Punainen, Tumman harmaa, Keltainen, Custom väri, ota yhteyttä

Vaihtoehdot

Vakioväri ja kahdella sivulla Catchbox logo, EDU hinta / Vakioväri ja kahdella sivulla Catchbox logo, Oma pohjaväri ja kahdella sivulla Catchbox logo, EDU hinta / Oma pohjaväri ja kahdella sivulla Catchbox logo, Vakioväri ja custom logot, EDU hinta / Vakioväri ja custom logot, Oma pohjaväri ja custom logot, EDU hinta / Oma pohjaväri ja custom logot