CleverTouch Impact PLUS 55″ – 86″

2.040,003.930,00

CleverTouch Impact PLUS uusilla ominaisuuksilla!

 • LUX 8 Powered By Android Oreo 8,
 • 20 pointtouch,
 • 4GB Ram, 32GB Internal storage,
 • Glass:Heat tempered – Anti Glare – Super Glid Surface
 • 6 x USB, 2 x USB-C(one supportscharging)
 • 3 x HDMI in, 1 x HDMI out, 1 xDisplayport in, RS232, speakers, Bluetooth,
 • Wifi, LAN, OPS-slot. Wake-on-Lan

Clevertouch näyttöjä löytyy Suomesta yli 400:sta oppilaitoksesta! (2020)

KATSO ESITTELYVIDEO OMINAISUUKSISTA (Fin)

Kuvaus

CLEVERTOUCH – UUDET OMINAISUUDET

SUPER GLIDE PINTA
Plus-sarjassa on nyt alan edistyksellisintä tuotantotekniikkaa edustava häikäisemätön suojalasi, joka mahdollistaa käyttäjillä entistä sulavamman ja realistisemman kirjoituskokemuksen.
Koska lasi on todella sileä, lian, ihon jäänteiden ja bakteerien on vaikeita tarttua ja kerääntyä uuteen Super Glide pintaan. Näin ollen Plus-sarjan näytössä on myös paljon vähemmän jälkiä sormista ja siten bakteereja, joten se on hygieenisempi vaihtoehto luokkahuoneympäristöissä.

ERITTÄIN TARKKA KOSKETUS
Merkittävä kehitysaskel on Plus-sarjan huipputarkka tunnistustekniikka. Kosketusnäyttö tunnistaa nyt kosketuksen niin tarkasti ja kevyesti, että voit käyttää vaikka hammastikkua kirjoittamiseen. Joten sen sijaan, että käyttäisit tyypillistä, hieman kömpelöä taulukynää, voitkin käyttää kosketuskynää, joka muistuttaa kuulakärkikynää, myös tarkkuudeltaan.
Plus-sarjassa voit muuttaa merkintöjen värin riippuen kosketustyypistä, mutta toisin kuin muissa kosketusnäytöissä, värimuutos on ohjelmoitu näyttöön eikä kynään. Näytön tunnistaessa, onko kosketus paksu kynä, hieno piste, sormi tai ele, näkyy eri väri.
Kaikissa uusissa näytöissä on Clevertouch Dual Pen, jonka kummassakin päässä on erilainen paksuus, joten käyttäjä pääsee helposti hyödyntämään tätä uutta teknologiaa. Uudella Dual Pen:llä on myös oma, erityisesti suunniteltu magneettipidike, joka sijaitsee näytön etupuolella – uudistus joka toteutettu nimenomaan opettajien pyynnöstä.

DUAL APPLICATION TILA
Uudessa Plus-sarjassa on Dual application toiminto, jolloin näyttö voi käyttää kahta sovellusta vierekkäin ja joita voidaan käyttää samanaikaisesti. Esimerkiksi opettaja voi nyt avata selaimen joka näyttää YouTube-videota näytön toisella puolella ja käyttää valkotauluohjelmaa muistiinpanojen tekemiseen muualla näytöllä.

ÄLYKKÄÄT HENKILÖKOHTAISET PROFIILIT
Lisäturvallisuutta tuo se että nyt kaikille Plus-sarjan käyttäjille on mahdollista saada oma NFC tag. Pitämällä tätä tagia näytön alareunaan sisäänrakennetun NFC -lukijan lähellä, avautuu henkilökohtainen käyttäjäprofiili, josta pääsee helposti ladattuihin sovelluksiin, tiedostoihin, näytön asetuksiin ja pilvipalveluihin. Tämä tarkoittaa sitä, että samaa näyttöä käyttävät eri opettajat voivat helposti ja tietoturvallisesti käyttää omaa profiiliaan ja sitä kautta omia tiedostojaan.

EDISTYKSELLINEN KÄYTTÖYMPÄRISTÖ
Käyttöliittymä on p android 11 . Se on yksi edistyksellisimmistä integroiduista Android-käyttöjärjestelmistä, joka on saatavilla suurille näytöille ja siinä on nopein Intel Rockchip -standardi joka mahdollistaa salamanopeat reaktioajat, viiveettömyyden ja erittäin nopeat sovellusten ja toimintojen käynnistymiset.

PILVIPALVELU YHTEENSOPIVUUS
Opettajat ovat halunneet että he voisivat päästä kiinni dokumentteihin ja tallentaa tiedostoja suoraan Google Driveen tai Microsoft OneDrive -palveluun Plus-sarjassa – ja nyt he voivat; hyvä esimerkki asiakaskeskeisestä Clevertouch kehityksestä.

CLEVERSHARE 2
Clevershare 2 on näytön peilausohjelma, joka yhdistää langattomasti iPhonen, iPadin, Android -puhelimen ja tabletin, Mac®- ja Windows®-tietokoneen tai tabletin Clevertouch-kosketusnäyttöön. Se on markkinoiden ainoa yhteistyöohjelmisto, joka mahdollistaa kaksisuuntaisen kosketuksen ja näytön jakamisen niin monenlaisten käyttöjärjestelmien välillä kuten Mac, Windows, Android ja Chrome. Clevershare 2:ssa on lisäksi ns. Master mode opettajaa tai muuta esiintyjää varten jolloin hän voi päättää mitä kuvaa langattomasti esitetään. Mahdollistaa jopa neljän yhtäaikaisen kuvan esittämisen ja jopa 32 laitetta voi olla yhtäaikaisesti liitettynä.

CLEVER MESSAGE
Mahdollistaa Clevertouch näytön käyttämisen infonäyttönä silloin kun näyttöä ei käytetä interaktiivisena työkaluna. Clevertouch näyttöön voi lähettää helposti ilmoituksia, hälytyksiä tai mitä tahansa digital signage –viestejä vaikkapa opettajan omalta tietokoneelta.

Saatavilla olevat koot:   55″, 65″, 75″ ja 86″

 • Kirkas ja terävä kuvanlaatu (4K)
 • Koot: 55”, 65”, 75”, 86” (98”, kysy lisätietoja)
 • Helppokäyttöinen käyttöliittymä android 11
 • Langaton kuvansiirto jopa 50 laitteelta
 • 4k
 • Sisäänrakennettu mikrofonijärjestelmä
 • Vahva äänenlaatu
 • Näytön etähallinta
 • Monipuoliset liitännät mm. USB-C
 • Sormi-/kynätunnistus
 • Sisäänrakennettu Digital Signage -ominaisuus
 • Valmistajan AppStore

Takuu: 5 vuotta

Lisätiedot

Koko

55", 65", 75", 86"