CleverTouch Pro Series | E-CAP 4K Ultra HD 65″ – 86″

4.120,006.890,00

CleverTouch Pro Series | E-CAP 4K Ultra HD kosketusnäyttö heijastamattomalla AG lasilla ja sisäänrakennetulla Androidilla!

Erinomainen valinta vaativimpaankin neuvotteluhuoneeseen!

Tuotetunnus (SKU): CleverTouch E-CAP Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

CleverTouch PRO – uudella tekniikalla!

E-CAP-tekniikka on yhdistelmä IR: tä lasilla yhdistettynä EMR: ään (sähkömagneettinen resonanssi). EMR on erittäin tarkka ja herkästi reagoiva tekniikka, jossa käytetään aktiivista kynää. Näyttöön tulee kaksi aktiivista stylus-kynää kaksoiskynän toiminnallisuutta, kämmentunnistusta ja painetunnistustekniikkaa varten. IR: n lisääminen tunnistaa sormen kosketuksen ja eleen, mikä tarkoittaa, että voit kirjoittaa ja koskettaa näyttöä samanaikaisesti.

CleverTouch PRO Series sopii vaativimpiinkin neuvottelutiloihin!

Palkittu yritysohjelmisto ja integroidut sovellukset tarjoavat sinulle joustavia tapoja vuorovaikutukseen tiimisi kanssa, olivatpa he sitten etäyhteydessä tai kokoushuoneessa. Voit jakaa näytön CleverTouchin kanssa millä tahansa laitteella käyttöjärjestelmästä riippumatta.

Etähallinta (MDM)

Hallitse useita Clevertouch-laitteita missä tahansa!
Clevertouch MDM -järjestelmä mahdollistaa IT-järjestelmänvalvojien ja projektipäälliköiden hallita ja tukea satoja Clevertouch-laitteita missä tahansa. Keskitetyn hallintajärjestelmän avulla voit toimia paikallisten verkkojen rajojen yli, ja se tarjoaa näkymän koko laitteistokalustolle. Laajenna tukeasi ja hallitse Clevertouch-näyttöjä riippumatta siitä, missä ne sijaitsevat sekä organisaation verkon sisällä että sen ulkopuolella. Voit hallita IT-infrastruktuuria ja tehdä vaativia käyttö- ja huoltotöitä useilla laitteilla.

Ohjaa satoja Clevertouch-laitteita etänä:

  • Luo ryhmiä varmistaaksesi, että jokaisella näytöllä on sopivimmat sovellukset ja tiedostot, kuten C-Suite, Design Studios, Matematiikka, Vastaanottoluokka, yrityshuone, huddle-huone jne.
  • Ohjaa Clevertouch-näyttöä työpöydältäsi
  • Asenna APK, käytännöt ja tiedostot
  • Lähetä viestit suoraan Clevertouch-näyttöön, joka sopii erinomaisesti tietoturvatiedotuksiin
  • Varkaudenestomoduuli – Lukitse, avaa ja palauta näytöt
  • Käynnistä tai sammuta useita näyttöjä kauko-ohjauksella yhdellä napsautuksella
  • Pyyhi näyttö
  • Suorita diagnostiikka

Valinnaisesti Clevertouch MDM voi toimia pohjana muiden organisaation laitteiden hallinnalle (Android, Windows, iOS ja Chrome OS) yhdestä konsolista, kuten pöytätietokoneista, kannettavista tietokoneista, tableteista ja älypuhelimista.

Välitön päivitys (OTA)

Uusi Over-the-Air -teknologia tarkoittaa, että kaikille Clevertouch-näytöille voidaan toimittaa uusia ominaisuuksia, korjauksia, ohjelmistoja ja laitteistopäivityksiä välittömästi. Clevertouch-näyttö etsii uusimman laiteohjelmistopäivityksen ja asentaa sen, jolloin pääset nopeasti uusimpiin sovelluksiin ja ominaisuuksiin. Patch-korjauksia ei tarvitse enää ladata USB-portin kautta manuaalisesti.

CleverTouch on kosketusnäyttöjen uusin sukupolvi, jossa sisäänrakennettu Android. Kapeat, tyylikkäät kehykset ja moderni design. Edessä USB -liitännät tietokoneelle ja Android -laitteille. Korkea valoteho, 4K ultra HD resoluutio ja AntiGlare lasi tekevät kuvasta kristallinkirkkaan ja selkeälukuisen ilman hankalia varjoja.

Saatavilla olevat koot: 65″, 75″ ja 86″

Takuu: 5 vuotta

Lisätiedot

Koko

65", 75", 86"