Comfo 3020 työtuoli

439,00

Comfo 3020 -työtuoli – tyylikäs ja monipuolinen ratkaisun kaikkiin toimistotarpeisiin. Tämä kevyt ja moderni työtuoli on suunniteltu tarjoamaan erinomaista istuinmukavuutta sekä monipuolisia säätömahdollisuuksia, jotka takaavat ergonomisen työskentelyasennon pitkänkin päivän aikana.

Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Comfo 3020 -työtuolin istuin on muotoiltu huolellisesti, jotta se tarjoaa mukavuutta niin pienille kuin suurillekin istujille. Istuimen säädettävä syvyys mahdollistaa istujan oman mieltymyksen mukaisen istuma-asennon. Istujan painon mukaan säädettävä Synkron keinumekanismi varmistaa, että tuoli mukautuu juuri jokaisen käyttäjän tarpeisiisi.

Tuolin istuimen kaltevuuden säätö eteenpäin tarjoaa entistä suuremman säätövaran, joka mahdollistaa täydellisen istuma-asennon löytämisen. Ristiseläntuen ilmatäytteinen säätö antaa mahdollisuuden yksilölliseen mukauttamiseen, jotta käyttäjä voi nauttia täydellisestä tuesta pitkän istumisen aikana.

Comfo 3020 -työtuolin kestävä Twister -kangas takaa, kestää kovemmankin käytön. Musta alumiininen jalkaristikko lisää tuolin modernia ilmettä samalla, kun se takaa vankan rakenteen.

Tyylikäs muotoilu ja laadukkaat säätömahdollisuudet tekevät siitä täydellisen valinnan niin toimistoon kuin kotitoimistoonkin.

HUOM! HINTA SISÄLTÄÄ KÄSINOJAT JA NISKATUEN