DEMOSTAR Laptop kaappi 20 Power-Go +

1.799,00

Kannettavien tietokoneiden lataus- ja suojakaappi 20:lle kannettavalle tietokoneelle latauskontrollilla.

DEMOSTAR 20 Power-Go + on helppokäyttöinen, turvallinen ja älykäs ratkaisu, jossa tilat myös projektorille ja lisälaitteille!

Tuotetunnus (SKU): DEMOSTAR_Laptop_kaappi_20 Power+ Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Ulosvedettävien, reilun kokoisten hyllyjen ansiosta kannettavien tietokoneiden sijoitus kaappiin ja ulos ottaminen on helppoa.

Vankkarakenteisessa, Abloy–lukolla varustetussa Power-Go –kaapissa kannettavat tietokoneet sekä dataprojektori ja muut laitteet pysyvät varmassa tallessa silloin kun niitä ei käytetä.

Power-Go -latauskaappi on varustettu älykkäällä Power sequenser –virranjakolaitteella, joka antaa virtaa kerrallaan enintään neljäsosaan lataukseen laitetuista tietokoneista. Näin kaikki kaappiin tulevat tietokoneet, jopa 20 kpl, voidaan kytkeä valmiiksi kaapin sisäpuolen etureunassa oleviin pistorasioihin ja liittää kaapista ulos tuleva virtajohto suoraan verkkovirtaan tarvitsematta pelätä ylikuormitusta, sulakkeiden palamista tai oikosulkua. Power sequenser –virranjakolaitetta voidaan tarvittaessa päivittää siinä olevan sarjaportin kautta, joten mm. haluttua latausaikaa voidaan muuttaa.

Power-Go + :ssa on valmiina jatkuvan virran pistorasia, josta voidaan ottaa virta dataprojektoria, tulostinta tai muita oheislaitteita varten.
Kouluilla on usein tilan puutetta, eikä kokonaiseen ATK-luokkaan ole mahdollisuutta tai halua, on mainio idea tehdä koko luokka liikuteltavaksi. Siihen tarvitaan luokallinen kannettavia, sekä niille liikuteltava sijoituspaikka. Lisäksi tilaa pitäisi olla latauslaitteille, langattomille tukiasemille jne. Tässä on valmis, helppo ja huokea tapa toteuttaa se.

100 mm:n korkuiset kestävät teollisuusrotaatiopyörät ja yläreunassa olevat kädensijat tekevät Power-Go:sta helpon liikutella.

Helppo ja vaivaton tapa rakentaa vaikka kokonainen liikuteltava ATK-luokka!

  • Kaapissa valmiina 2 kpl 10 x 220V sähkörima
  • 10 paikkainen virtakisko 2 kpl
  • Jousikahvat, 4 kpl, musta
  • Pyörät, 4 kpl, lukittava, Ø 100 mm
  • Hyllyt 10 kpl
  • Abloy-lukko, 2 avainta
Materiaali: Teräs
Väri: Vaalean harmaa
Kaapin mitat: L 970 x S 535 x K 1180 mm
Hyllyjen mitat: L 650 x S 425 mm
 
Ylimääräinen hyllytila dataprojektorille, tulostimelle tms. Korkeus n. 20 cm + 100 €
 
Ulosvedettävä tukijalka säätöjaloin + 63 €
 
Toimitusaika: Noin 1 viikko.
 
Hintaan lisätään rahtikulut 100 € / kpl. Suurempien erien toimituskulut sopimuksen mukaan.