Kielistudio IDL Next

2000 luvun digitaalinen kielistudio runsailla toiminnoilla!

Tuotetunnus (SKU): IDL Next Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

IDL, 2000 -luvun Digitaalinen kielistudio.

Myös kielistudiot kehittyvät. Viime vuosina moni asia ja tekniikka on ottanut uusia linjoja ja erilaisia tapoja tehdä asioita. IDL on uusin innovaatio kielistudiomarkkinoilla. Sen ytimenä on vanhojen perinteisten kielistudioiden parhaat puolet yhdistettynä uuden digitaalisen ajan mahdollisuuksiin.

Tecnilab IDL on kielistudio, digitaalisin oppilasnauhurein. Sen toimintoihin kuuluvat kaikki nykyaikaisen kielistudion toiminnot, mutta samalla se on silti perinteisen studion kaltainen. Oppilaspaikkoihin ei siis tarvita tietokoneita vaan oppilailla on digitaalinen nauhuripaneeli jossa on perinteiset käyttönapit sekä näyttö. Tietokoneiden lisääminen studioon on myös mahdollista. Oppilailla ja opettajalla on laadukkaat studiokuulokkeet, joihin saa myös varaosia. Tiedonsiirto LAN verkolla tekee tiedonsiirrosta viiveettömän.

Nykypäivän tarpeisiin vastaten IDL studioissa on vakiona oppilaan USB tikun käyttömahdollisuus kotitehtävien antamiseen ja keräämiseen.

IDL studiolla onnistuu myös YKI kielikokeet ja äänitysten CD:lle polttaminen. Sisäänrakennettuina ohjattuina toimintoina, samoin kuin numeeristen (oikein/väärin tai monivalinta) kokeiden teko, pito, arvostelu ja ylläpito. Lisäksi opettajalle on mahdollista asentaa nauhoitusten ja kokeiden työkalut työpisteelleen tai vaikka kotia.

Perustoiminnot:

  • Oppilaat voidaan eriyttää ryhmiin, jotka suorittavat eri harjoituksia.
  • Kuuntelu ja kuullun ymmärtäminen, jokaisella oppilaalla mahdollisuus työskennellä ohjatusti tai omaan tahtiin, samaan oppilaspaikkaan voidaan kytkeä tarvittaessa kahdet kuulokkeet.
  • Toisto mallin mukaan, materiaalin tauotus siirrettäessä, oppilas voi äänittää siirron tauon aikana ja siirron jälkeen mahdollisuus kuunnella tuotos ja työskennellä omaan tahtiin.
  • Pari- ja ryhmäkeskustelutoiminnot, parikeskustelujen äänitys ja äänitteiden keräys (yksi tiedosto per pari).
  • Puhekokeiden pitomahdollisuus, mahdollisuus kerätä oppilastuotokset digitaalisesti esimerkiksi cd-levylle.
  • Mahdollisuus määritellä itseopiskelumateriaaliksi useita äänitiedostoja, joista oppilaat voivat itse valita haluamansa.
  • Mahdollisuus koska tahansa kuunnella yksittäistä oppilasta tai oppilasparia ja keskustella hänen tai heidän kanssaan, minkään muun toiminnon siitä häiriintymättä.
  • Mahdollisuus antaa harjoituksia oppilaalle kotitehtäväksi, oppilaspaikan USBliitännän avulla.

Esimerkiksi 20 paikkainen kielistudio kalusteineen, avaimet käteen toimitettuna noin 20 000, kysy tarjous!

IDL Next esite

Tecnilab IDL Next esite (eng)

Kielistudioiden vertailutaulukko (eng)

IDL Next kielistudio kuvia

IDL Next studio yläkaapeloinnilla

IDL Next kielistudio suljettavilla kansilla

Sertifioitu mittauspöytäkirja (eng)

Technilab referenssit