Labear langaton kielistudio

8.500,00

2.4 GHz taajuudella toimiva kaksisuuntainen AA kielistudio. Labear mahdollistaa peruskielistudio-opetuksen järjestämisen koulussa ilman sitä varten varattua tilaa ja ilman minkäänlaista asennuksen tarvetta. Laitteiston saa helposti kuljetettua mihin tahansa haluttuun paikkaan. Kätevä latauslaukku pitää huolen oppilasyksiköstä. Maksimi oppilasmäärä on 60 oppilasta + opettaja.

 

Tuotetunnus (SKU): Labear kielistudio Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Ainutlaatuinen digitaalinen, langaton kieltenopetusjärjestelmä! Laitteiston sydän on UNC-2400 keskusyksikkö, jolla opettaja hallitsee oppilasyksiköitä ja ohjelmalähteiden ääntä. Opettaja voi monitoroida tai ottaa puheyhteyden keneen tahansa oppilaaseen ja keskustella hänen kanssaan, ilman että muut häiriintyvät. Opettaja voi olla myös keskustelun kolmas osapuoli. Labear tukee yhtä parikeskustelua ja ryhmittelyä kahteen ryhmään, sekä ulkoisella nauhurilla myös oppilas äänitystä!
  • Laitteisto on stereofoninen ja sietää hyvin radiotaajuuden häiriötekijöitä kuten WLAN verkkoja jne.
  • Mahdollista käyttää jopa 3:a eri studiolaitteistoa saman kuuluvuusalueen sisällä toisiaan häiritsemättä.
  • Lähteinä voi olla ulkoinen audiolähde (RCA tai 3,5 mm liitäntä) sekä laitteen sisäinen MP3 soitin jossa on omat käyttöpainikkeet ja näyttö.
  • Soittimessa käytetään SD kortteja.
  • Mukana toimitetaan 1 Gt:n muistikortti.
Labear mahdollistaa peruskielistudio-opetuksen järjestämisen koulussa ilman sitä varten varattua tilaa ja ilman minkäänlaista asennuksen tarvetta. Laitteiston saa helposti kuljetettua mihin tahansa haluttuun paikkaan. Kätevä latauslaukku pitää huolen oppilasyksiköstä. Maksimi oppilasmäärä on 60 oppilasta + opettaja. Taajuus: 2.4GHz Modulaatio: GFSK Tx power: konsoli 13.7dBm / oppilasyksikkö 10,7 dBm Power: konsoli DC 5V / oppilasyksikkö 3,6 V Koko: konsoli 480 x 285 x 135 (mm) / oppilasyksikkö 59 x 89 x 25 (mm) Paino: konsoli 5.8 kg / oppilasyksikkö 106 g   Hinta on 22 oppilaspaikkaiselle studiolle, sisältäen keskusyksikön, opettajan yksikön, oppilasyksiköt sekä 2 alumiinisakussa olevaa laturia/säilytystilaa oppilasyksiköille. Mukana myös kaikki tarpeellinen käytön aloittamiseksi, kuten kaapelit ja SD muistikortti. Esite Käyttöohje (eng)