Manico Fun Table 32″ kosketusnäyttö lapsille

2.990,00

Manico Fun Table 32″ on interaktiivinen kosketusnäyttöpöytä lapsille. Sopii erinomaisesti tiloihin, joissa pienille lapsille halutaan aktiivista tekemistä!

Tuotetunnus (SKU): Manico Fun Table Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Manico Fun Table 32″ on interaktiivinen kosketusnäyttöpöytä lapsille. Sopii erinomaisesti tiloihin, joissa pienille lapsille halutaan aktiivista tekemistä!

Neljä lasta voi samanaikaisesti naputella näyttöä, piirtää ja etsiä tietoja näyttöä näppäilemällä. Se toimii tabletin tavoin mutta on huomattavasti suurempi. Anna lasten luovuuden johdattaa heidät vuorovaikutteiseen oppimiseen.

Manico Fun Table on interaktiivinen 32 ” kosketusnäyttö, joka on rakennettu kestävään laatikkoon. Pöytään integroidun Android PC:n, Wi-Fi:n, virtalähteen ja ylimääräisen akun takia se soveltuu kouluun, kirjastoon, ostoskeskukseen tai muuhun julkiseen tai yksityiseen tilaan lapsia viihdyttämään. Näyttö on asennettu kulutusta kestävään pöytään ja se on suojattu 5 mm:n karkaistulla heijastamattomalla suojalasilla, joka kestää kovaakin käyttöä.

Monimutkaisia asennuksia ei tarvita – käynnistä ja tutkiminen voi alkaa. Ohjelmat ovat saatavilla Google Play kaupasta. Sisältää 7 applikaatiota.

Manico Fun Table esittelyvideo

Manico Fun Table esite (eng)

Näytön koko: 32″
Värit: Sininen, vihreä, musta, punainen ja keltainen.

Takuu 1 vuosi. Kahden vuoden jatkotakuu ostettavissa erikseen.

Lisätiedot

Väri

Sininen, Vihreä, Musta, Punainen, Keltainen