Panasonic äänentoistoratkaisu

1.040,00

Panasonicin infrapunatekniikalla toteutettu aktiivikaiutin kahdella langattomalla mikrofonilla.

Tuotetunnus (SKU): Panasonic_aanentoistoratkaisu Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Panasonicin infrapunatekniikalla toteutettu aktiivikaiutin kahdella langattomalla mikrofonilla.

Äänen vahvistaminen on monesti ensiarvoisen tärkeää kun luokat ovat suuria ja kuulijoita paljon. Myös erilaiset luokassa toimivat laitteet aiheuttavat hälyääniä, kuten tietokoneet, projektorit ilmastointilaitteet ja oppilaat. Oppilaille on kätevää antaa kiertämään käsimikrofoni vastauksia varten. Näin hentoääninenkin oppilas saa äänensä kuuluviin. Opettaja voi säätää mikrofonien äänenvoimakkuutta omasta kaulalla kannettavasta mikrofonista käsin. Näin opettajakin voi olla siellä missä oppilas.

  • Paketissa on mukana käsimikrofoni sekä kaulalla kannettava mikrofoni, jossa on äänenvoimakkuus molemmille mikrofonille (opettajan master mikrofoni).
  • IR vastaanotin on sisäänrakennettu aktiivikaiuttimeen ja IR vastaanottimen emitteri voidaan sijoittaa tarvittaessa erilleen kaiuttimesta. Lisäksi paketissa tulee mukana kaikki tarpeellinen käytön aloittamiseksi.
  • Kaiuttimessa on liitännät kahdelle ulkoiselle äänilaitteelle 3,5 mm miniplugilla sekä äänentason säädöt kaikille erikseen. Lisäksi ulostulo esim. äänentoistojärjestelmään tai vaikka langattomaan kuuntelulaitteistoon.
  • Infrapunatekniikka mahdollistaa vaivattoman langattoman mikrofonikäytön koska sen ongelmana ei ole vierekkäisten luokkien taajuuksien rajoitukset. Infrapuna on valona rajoitettu siihen tilaan jossa laitetta käytetään eikä se aiheuta ”radiosaastetta”.
  • Mikrofoneihin voidaan liittää ulkoinen äänilähde 3,5 mm audiokaapelilla (esim. PC tai MP3 soitin), jolloin mikä tahansa luokassa sijaitseva äänilähde voidaan vahvistaa mikrofonijärjestelmän kautta kaiuttimille.

Panasonic WX-LP100 esite (eng)

Panasonic WX-LP100 mikrofoni esite (eng)