PentaClass Runa mikrofonilla

799,001.199,00

PentaClass Runa äänentoistojärjestelmä Bluetooth-yhteydellä ja langattomalla mikrofonilla. PentaClass Runa tarjoaa monipuoliset ominaisuudet ja täydellisen äänentoistojärjestelmän.

Tuotetunnus (SKU): PentaClass Runa Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

PentaClass Runa äänentoistojärjestelmä Bluetooth-yhteydellä ja langattomalla mikrofonilla. PentaClass Runa tarjoaa monipuoliset ominaisuudet ja täydellisen äänentoistojärjestelmän. Runa korvaa aiemman ABM -mallin. Runa nimitys tulee Latvian kielestä ja tarkoittaa puhetta. Itse järjestelmä on pysynyt samana, mutta langaton mikrofoni on uusittu täysin!  Mikrofoni on valmistettu puusta sekä anodisoidusta alumiinista, värinä tumma Walnut. Myös mikrofonin tekniikkaan on tehty parannuksia, niin äänenlaatuun kuin parempaan yhteyteenkin kaiuttimen kanssa. Lisäksi parannettu äänentason säätämistä mikrofonitilassa. Mikrofoniin on lisätty myös 2,5 mm liitäntä optiona saatavalle pääpantamikrofonille. Mikrofoni käyttää 2.4GHz RF-taajuutta ja toimintasäde on 15 m. Mikrofonia voidaan käyttää joko solmiomikrofonityyppisesti tai vapaasti kaulanauhassa roikkuen. Kaulanauha sisältyy tehdaspakkaukseen. Mikrofonin sisäänrakennettu akku ladattavissa USB-liitännän kautta. Täydellä latauksella käyttöaika noin 7 tuntia. Latausaika noin 4 tuntia.
  • Yhdistelmä Laatua, Muotoilua ja Viimeisintä Tekniikkaa: Viimeisimmän tekniikan ansiosta saavutetaan parempi äänenlaatu laitteen ollessa kuitenkin helppokäyttöinen. Ja mikä parasta, tuotteen tarkkaan mietitty muotoilu on aikaa kestävää ja sopii hyvin luokkaympäristöön.
  • AUX input / output: Certes PentaClass järjestelmään voidaan liittää mikä tahansa laite käyttämällä 3.5mm  AUX –liitäntää. Audio ulostulo induktiosilmukalle. Järjestelmän muotoilun ja sijoittelun ansiosta ääni leviää tasaisesti tilaan.
  • Bluetooth yhteys: Bluetooth-yhteyden avulla järjestelmään voidaan liittää esimerkiksi tabletti, älypuhelin tai tietokone langattomasti. Bluetooth-yhteyden ansiosta audiokaapeleita ei tarvitse tuoda kaiuttimelle, tarvitset ainoastaan sähkösyötön.
  • Kaiuttimen tilan ilmaisin: Värikoodien avulla käytössä oleva tila nopeasti nähtävissä.
  • Virransäästötila menee automaattisesti päälle, jos signaalia ei tule yli 20 minuuttiin.
  • Audio esiasetukset: Esiasetukset puhe, musiikki ja multimedia – äänitiloille.
  • Kaukosäädin monipuolisilla toiminnoilla.
Mikrofonin koko: 60 x 25 x 13 mm
Mikrofonin paino: 22 grammaa
 
Saatavilla myös kahdella yhtäaikaisella langattomalla mikrofonilla. Toimitus sisältää PentaClass -kaiuttimen, langattoman mikrofonin / 2 langatonta mikrofonia (Runa W ja Runa O), headsetin, kaukosäätimen, virtalähteen, asennuskiinnikkeen sekä käyttöohjeen. Takuu 2 vuotta.

Lisätiedot

Malli

PentaClass Runa, PentaClass Runa 2 x mikrofoni