WePresent WiPG-2000

990,00

WePresent WiPG-2000 on WePresent tuoteperheen viimeisin malli ja tuo tehoa ja luotettavuutta langattomaan esittämiseen. Kokouksissa ja luokkakäytössä tarvitaan hallintaa sille mitä näkyy ja milloin. WePresent on tähän erinomainen ratkaisu!

Tuotetunnus (SKU): WePresent_WiPG-2000 Osasto:

Kuvaus

WePresent WiPG-2000 on WePresent tuoteperheen viimeisin malli ja tuo tehoa ja luotettavuutta langattomaan esittämiseen. Kokouksissa ja luokkakäytössä tarvitaan hallintaa sille mitä näkyy ja milloin. WePresent tarjoaa hallintapaneelin käyttäjälle.
  • Yhtä aikaa voi olla kytkeytyneenä jopa 64 kpl eri käyttöjärjestelmäistä PC/Mac/Android/iOS laitetta.
  • Ohjelmassa on puheenjohtaja toiminto. Näin WePresent toimii valitsimena kenen kuvaa näytetään.
  • Nelikuvajakajan avulla voidaan verrata vaikkapa opettajan antamia tehtäviä ja oppilaiden vastauksia samalla näytöllä.
  • WePresent WiPG-2000 esityslaitteessa on vakiona Airplay ominaisuus iOS laitteiden kuvansiirtoon ja ohjelma Samsung Galaxy tuoteperheen kokonäytön peilaukselle.
  • Vierailijoita varten laitteen mukana toimitetaan USB-muistitikku, jolla ohjelman voi käynnistää ilman asennusta tietokoneeseen.
  • WiPG-2000 mahdollistaa HID kosketusnäytön käytön langattomasti.
Lisäksi asennuksen jälkeen voidaan ”polttaa” normaali USB muistitikku, joka automaattisesti kytkee vierailijakoneen juuri kyseessä olevaan WiPG-2000 laitteeseen pelkällä ohjelman käynnistyksellä ja ilman Admin oikeuksia. Jos WePresent on liitetty verkkoon, saavat kytkeytyneet päätelaitteet nettiyhteyden tätä kautta. Verkossa voidaan valita jopa neljä WiPG-2000 laitetta, jolle esitys lähetetään samanaikaisesti. Tämä on hyödyllinen toiminne esimerkiksi yhdistettävissä luokka- ja kokoustiloissa.