Zarja – INNO magneettikehys

67,00

Zarja – INNO magneettikehys kehystää helposti, nopeasti ja persoonallisesti!

Tuotetunnus (SKU): Zarja inno Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Zarja – INNOkehys on kevyt, helppokäyttöinen ja muuntautuva kotimainen magneettikehysratkaisu julkisiin tiloihin ja koteihin. Näitä kehyksiä on myös lapsesi turvallista ja helppoa käsitellä. Saat kuusi kehystä viiden hinnalla.

Magneettikehyspakettiin sisältyy viisi tyylikästä sisäkkäin menevää A3 – A7  kehystä jakolistalla. Jakolistan avulla saat A3- kehyksestä kaksi A4 kehystä, siis kuudennen kehyksen! Kätevää, eikö totta. 

Kehysten takana on magneettinauhat jokaisella sivulla niin, että kehystettävä työ jää magneettinauhojen sisään. Magneettikehykset kiinnittyvät napakasti metalliselle Zarja-IDEAtaustalle, jääkaapin oveen  tai magneettimaalatulle seinälle  helposti ja nopeasti. Säästät aikaa, rahaa ja vaivaa. Magneettikehykset kestävät vuodesta toiseen, koska niissä ei ole rikkimeneviä kulmia, lasia tai niittejä. Arvostatko ekologisuutta? Se on meidän yksi johtavista arvoistamme.

INNOmagneettikehys on valmis käyttöön sellaisenaan. INNOkehyksen kevyt ja pehmeä materiaali mahdollistaa luovuuden käytön ja kehyksen tuunaamisen yksilölliseksi maalaten ja koristellen. Annamme tuotteillemme täyden 100% tyytyväisyystakuun. 

Ekologinen vaahtoPVC Zarja – INNOkehys  kestää vesipesun. Zarja – IDEAtausta myydään erikseen.

Ulkomitat koossa A3: 47,0 cm x 35,0 cm ja sisämitta 27,0 cm x 39,3 cm. Paksuus 3 mm. Koko magneettikehyssarjan mitat 35 x 47 cm.

Värivaihtoehdot: musta, valkoinen ja harmaa. Erillisestä tilauksesta myös muita värejä.

 A4- kokoinen magneettikehys toimii myös paspatuurina A3-kokoiselle työlle. A3- kehyksen voit  jakaa jakolistalla kahdelle A4- kokoiselle teokselle. INNO-kehys on yhteensopiva  ONNI- kehyssarjojen kanssa. Kahdesta eri värisestä sarjasta saat todella näyttävän kehystysratkaisun. Magneettikehyksissä on suojakalvot, jotka poistetaan ennen käyttöönottoa.

Lisätiedot

Väri

Valkoinen, Harmaa, Musta