Zarja- KOIVU magneettikehys

126,00

Zarja- KOIVU magneettikehys 101-vuotiaalle Suomelle

Tuotetunnus (SKU): Zarja koivu Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Zarja- KOIVU kehys viimeistelee kodin ja julkisten tilojen sisustuksen maanläheisesti hellien perinteisiä arvoja, kestävää kehitystä ja suomalaista taitoa taikoa koivusta moneksi. 

KOIVU magneettikehyssarjaan kuuluu viisi sisäkkäin menevää A3 – A7  kehystä jakolistalla, jonka avulla saat A3 – kehyksestä kaksi A4- kehystä – kuudes kehys tulee kaupan päälle. Kaikki kehykset menevät toistensa sisään, joten kehystettävästä työstä saadaan todella näyttävä paspatuurin avulla. Kätevää, eikö vain.

Kehysten takana on magneettinauhat jokaisella sivulla niin, että kehystettävä työ jää niiden sisään. Myös kolmiulotteiset työt voidaan näin kiinnittää. Magneettikehykset kiinnittyvät napakasti metalliselle Zarja -IDEAtaustalle, IDEAseinälle, jääkaapin oveen, älytauluun  tai magneettimaalatulle seinälle  helposti ja nopeasti. Säästät aikaa, rahaa ja vaivaa. Magneettikehykset kestävät vuodesta toiseen, koska niissä ei ole rikkimeneviä kulmia, lasia tai niittejä. Arvostatko ekologisuutta? Se on meidän yksi johtavista arvoistamme.

Mitat: Ulkomitta  37,5 cm x 35,0 cm ja sisämitta 27,0 cm x 39,3 cm. Paksuus 3 mm.

Materiaali: Kotimainen Koskisen koivuvaneri.

Kotimainen koivuvanerikehys on käsitelty mattalakalla. A4- kokoinen kehys toimii myös paspatuurina A3-kokoiselle työlle. A3- magneettikehys voidaan jakaa jakolistalla kahdelle A4- kokoiselle teokselle. IDEAtaustat ja IDEAseinät myydään erikseen.