Zarja- ONNI magneettikehys

86,00

Zarja- ONNI ajaton ja tyylikäs magneettikehys

Tuotetunnus (SKU): Zarja onni Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Zarja- ONNIkehys on kestävä ja ajaton valinta sisustajan, lapsiperheen sekä julkisten tilojen tarpeisiin. Taiteen kehystäminen Zarja-magneettikehyksillä on nopeaa ja helppoa. Myös kolmiulotteiset työt voidaan kehystää. Säästät aikaa, vaivaa ja rahaa.

Magneettikehyspaketti sisältää viisi sisäkkäin menevää A3 – A7 kehystä jakolistalla. Jakolistan avulla saat  lisää kaksi A4- kehystä – kuudes magneettikehys tulee kaupan päälle.

Kehysten takana on magneettinauhat jokaisella sivulla niin, että kehystettävä työ jää niiden sisään. Magneettikehykset kiinnittyvät napakasti metalliselle Zarja-IDEAtaustalle, IDEAseinälle, jääkaapin oveen  tai magneettimaalatulle seinälle  helposti ja nopeasti. Magneettikehykset kestävät vuodesta toiseen, koska niissä ei ole rikkimeneviä kulmia, lasia tai niittejä. Arvostatko ekologisuutta ja vihreitä arvoja? Se on meidän yksi johtotähtemme.

ONNIkehystä on saatavilla joko kiiltävänä tai karheapintaisena ABS-muovikehyksenä.

Sopii yhteen Zarja – INNOkehysten kanssa. Kahdesta erivärisestä sarjasta saat todella näyttävän kokonaisuuden. Muistathan, että A4 – kehys toimii samalla paspatuurina A3- kehykselle tai IDEAtaustalle. Magneettikehyksille tarkoitettu IDEAtausta ja IDEAseinä  myydään erikseen. 

Zarja- ONNIkehykset on valmistettu  ABS-muovista, joka on erittäin kestävä materiaali ja  sitä käytetään mm. legopalikoiden raaka-aineena. 

Värit: musta ja valkoinen.

Mitat: Koko magneettikehyssarja 35 x 47 cm.

Pinta vaihtoehtoina kiiltävä valkoinen ja martio musta ja valkoinen. Martio on karhepintainen, kiilloton materiaali, joka taittaa kauniisti valon.

Lisätiedot

Väri

Musta martio, Valkoinen martio, Valkoinen kiiltävä