Laatua ja palvelua yli 40 vuoden ajan

Suomen Koulupalvelu Oy on täysin kotimainen yritys, joka on vuodesta 1983 lähtien palvellut kouluja, kuntia, yrityksiä ja opetusalan ammattilaisia. Markkinoimme ja maahantuomme laajaa valikoimaa erilaisia kouluille soveltuvia tuotteita ja palveluita, mm. aktiivitauluja, dokumenttikameroita, videoneuvottelulaitteistoja, latausvaunuja, kielistudioita, äänitys- ja audiojärjestelmiä sekä muita AV-ratkaisuja. Liikeideamme on kestävä kehitys, laadukkaat tuotteet, kotimaisuus, luotettavuus sekä hyvä palvelu.

Toimintaamme kuvastaa hyvin Bisnoden myöntämä korkein mahdollinen luottoluokitus (AAA-GOLD) Suomen Koulupalvelu Oy:lle, luokitukseen kuuluu ainoastaan 3,5 % suomalaisista yrityksistä.

Suomen Koulupalvelu Oy:lle on myönnetty useina vuosina  Kauppalehden menestyjäyritys -merkki.

Yrityksellämme on AAA-luottoluokitus ja olemme Suomen Yrittäjien jäsenyritys. Olemme Luotettava kumppani jäsenyritys ja löydät tietomme tilaajavastuu.fi palvelusta.

Suomen Koulupalvelu Oy kuuluu Suomen vahvimpien yritysten joukkoon

Suomen Asiakastieto Oy myöntää Suomen Vahvimmat Platina® –erikoissertifikaatin yritykselle, jonka Rating Alfa -luottoluokitus on ollut AAA tai AA+ yhtäjaksoisesti vähintään kolmen vuoden ajan. Platina Sertifikaatin saa alle 2 % suomalaisista yrityksistä.

Luokitus on merkki yrityksen erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä.

Suomen Koulupalvelu Oy

Perustettu:                         1983
Kotipaikka:                        Jyväskylä
Y-tunnus:                            0555096-8