Tuotemerkit ja edustukset

Useista tuotteistamme löydät DEMOSTAR® tavaramerkin. DEMOSTAR® tavaramerkki on rekisteröity Suomen Koulupalvelu Oy:lle ja markkinoimme merkillä laadukkaita AV- tuotteita.

DEMOSTAR® tavaramerkki on monelle tuttu jo 1980-luvulta lähtien, sillä se on löytynyt tuhansien piirtoheittimien kyljestä ympäri Suomea. Nykyään DEMOSTAR® tuotteet keskittyvät pääsääntöisesti erilaisiin latausjärjestelmiin.

Suomen laajin valikoima latausratkaisuja kaikkiin tarpeisiin!

Maahantuomme useita erilaisia latausvaunuja ja -laukkuja tablettien ja laptop laitteiden lataukseen. Valikoimistamme löydät latausratkaisut niin pieniin kuin suuriinkin tarpeisiin. Uutuutena nyt langaton latauslaukku sekä desinfioiva latausvaunu.

logo  

Meiltä löydät Suomen kattavimman valikoiman kielistudioita!

Kielistudiota hankittaessa on tärkeää kartoittaa kielistudion käyttötarkoitus ja avustamme mielellämme suunnittelussa. Meiltä saat avaimet käteen ratkaisut mm. Labearin, Sanakon ja Tecnilabin kielistudioista!
 
 
logo        logo      logo             

 

Jälleenmyymme useiden valmistajien dokumenttikameroita ja projektoreita!

On projektorin tarpeesi sitten luokkahuoneeseen, kokoustilaan tai auditorioon, meiltä löydät laadukkaat ratkaisut valmiiksi asennettuna.

 

logo     logo        logo logo     logo   logologo

Kauttamme myös laadukkaat näytöt ja kosketusnäytöt!

Tarvitsetko interaktiivista näyttöä, mainosnäyttöä tai näyttöä kokoustilaan? Laadukkaat ratkaisut asennettuna tarpeisiisi räätälöityinä!
 
  logo                logo logo       
 

Videoneuvotteluun Averin ja WinSafen laadukkaat välineet!

Oppilaitosten, pienyritysten ja suuryritysten erilaisiin tarpeisiin löydät meiltä mm. AVerin laadukkaat ja monipuoliset videoneuvottelulaitteistot asennettuna ja valmiina käyttöön otettaviksi.

logo

 

Palveluihimme kuuluu AV-suunnittelu ja –konsultointi sekä AV–asennukset!