FBT X-PRO 112MA Aktiivinen lavamonitori

549,00

Kuvaus

Ohjauspaneelissa on kolmikanavainen mikseri, jossa on kaksi mikrofoni-/linjatuloa, stereotulo ja oma kanava Bluetooth 5.0:lle; kaksi XLR-sisääntuloa, stereotulo, XLR-lähtö CH1- tai miksauslinkkivalitsimella, hp-suodatin, kaksi mikrofonilinjan valitsinta, DSP-esiasetusvalitsin, Bluetooth 5.0 pariliitosvalolla.

BLUETOOTH 5.0:n käyttö (yhteensopiva aikaisempien versioiden kanssa) äänen suoratoistoon älypuhelimesta/tabletista, mikä mahdollistaa kahden kaiuttimen samanaikaisen tunnistamisen ja mahdollisuuden ohjata niiden äänenvoimakkuutta etänä, sekä tehokkaampien kaiuttimien käytön, jotka pystyvät tuottamaan erittäin korkean äänen äänenpaineen, erittäin alhaiset säröt ja uskomattoman luonnollisen äänen.

Uutta on myös ”tehoyksikkö”, joka on varustettu automaattisella jännitteenvaihdolla kytkentävirtalähteellä; sisäinen ilmanvaihtojärjestelmä, jossa on älykäs kierrosluvun säätö, mahdollistaa vahvistimen käyttölämpötilan pitämisen alhaisina, mikä takaa sen hiljaisuuden. XPRO 112MA -kaiutin on rakennettu vanerista ja varustettu kahdella integroidulla kahvalla; kaiuttimen sisäosa mahdollistaa sen käytön myös jalustalla tai missä tahansa vapaasti seisovassa tilanteessa.

Tekniset tiedot:
– 1500 W
– Taajuusvaste: 54Hz – 20KHz
– 129 dB SPL
– Dispersio: 80 x 80 astetta
– Bluetooth 5.0
– Tuloliitin: XLR IN/OUT JACK ST
– Nettomitat (LxKxS): 550 x 320 x 467
– Nettopaino: 16 kg
– Virtajohto: 5m